zaterdag , 23 januari 2021
Gratis en vrijblijvend

Verhouding aanschaf zonnepanelen en zonnecollectoren/zonneboiler

Binnen eigen kringen (vrienden, (verre) kennis, etc.) heb ik eens uitgezocht wat er in 2011 nou het meest aangeschaft werd. Natuurlijk heb ik het dan over apparaten die energie uit zonlicht halen. Het is een vrij eenvoudig onderzoekje geweest. Het blijkt dat 92% (92 huishoudens) van de apparaten die zijn aangeschaft zonnepanelen zijn en 8% (8 huishoudens) zonnecollectoren/zonneboilers. Dit is geen officieel onderzoek dus hang me niet op aan deze cijfers. Dit geeft wel een aardig beeld van de populariteit binnen de zonne-energie branche. Hieronder heb ik de percentages in een grafiek verwerkt.

Natuurlijk ben ik erg benieuwd of jullie deze verhouding ook zo ervaren? Laat me het gerust weten.

Voor de mensen die voor het eerst mijn weblog bezoeken, een korte uitlet m.b.t. zonnepanelen en zonneboiler/zonnecollectoren:

Zonnepaneel
Een zonnepaneel zet zonne-energie om in elektriciteit. Lees hier meer over de werking van een zonnecel en hier kunt u zonnepanelen offertes aanvragen.

Zonneboiler/zonnecollector
Een zonnecollector zet zonne-energie om in warmte. Later meer over een zonnecollector. Mocht u geïnteresseerd zijn in zonneboiler offertes neem hier dan een kijkje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

CAPTCHA afbeelding

*

Scroll To Top