zondag , 17 januari 2021
Gratis en vrijblijvend

BTW zonnepanelen terugvragen 2015

Het is inmiddels al een aantal Jaren mogelijk om BTW terug te vorderen op een zonnepanelen investering voor particulieren. Sinds november 2013 kan de BTW op een zonnepanelen installatie teruggevorderd worden. Al vele particulieren hebben de BTW inmiddels al teruggevraagd.
Gelukkig heeft de belastingdienst het terugvragen van de BTW op een zonnepanelen investering redelijk eenvoudig gemaakt. Hieronder op de pagina vind een overzicht met daarbij een stappenplan waar op te letten. De meeste mensen hebben voldoende aan het onderstaande stappenplan. Mocht u er nou niet uitkomen en heeft u nou ook nog geen zonnepanelen installateur gevonden. Dan kunt u op de pagina kosten zonnepanelen uw gegevens achterlaten om in contact te komen met verschillende zonnepanelen installateurs. Deze installateurs kunnen u ook direct helpen met het terugvragen van de btw op zonnepanelen.

U heeft het recht om in het eerste jaar de BTW over de investering + de BTW over de gehele stroom opbrengst van dat betreffende jaar.
Ik adviseer u om wel degelijk gebruik te maken van het terugvorderen van de BTW. Dit maakt het investeren in een set zonnepanelen toch weer een stuk interessanter.

Binnenkort zal ik hier stap voor stap gaan uitleggen hoe het mogelijk is om de BTW terug te vragen.

Zonnepanelen offertes vergelijken
Voor de exacte kosten van uw zonnepanelen installatie kan ik u aanbevelen het onderstaande formulier in te vullen. Hier kunt u geheel gratis en vrijblijvend tot wel 5 offertes aanvragen bij professionele zonnepanelen installateurs bij u in de regio. Zo weet u binnen een aantal dagen wat de exacte kosten zullen zijn van uw zonnepanelen installatie! Klik hier voor zonneboiler offertes! Woont u in België dan kunt u hier zonnepanelen offertes aanvragen! Naast het duurzaam opwekken van energie loont het ook erg om uw huis goed te isoleren. Vergelijk hier professionele isolatie bedrijven met elkaar.

Vul hieronder uw gegevens in en ontvang uw offertes voor Zonnepanelen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

CAPTCHA afbeelding

*

Scroll To Top