zondag , 17 januari 2021
Gratis en vrijblijvend

Zonnepanelen subsidie 2015

Op dit moment is er nog niks bekend over de eventuele zonnepanelen subsidie voor 2015. Zoals u wellicht wel weet gaf de Rijksoverheid in 2012 en 2013 subsidie op de aanschaf van zonnepanelen. Al geruime tijd zijn deze potjes leeg. Op dit moment is het dus nog niet duidelijk of er in 2015 subsidie beschikbaar gaat komen.

Subsidie zonnepanelen gemeentelijk in 2015
Ook al geeft de Rijksoverheid geen subsidie meer in 2015 op zonnepanelen. Zo kunt u toch nog steeds subsidie aanvragen bij uw gemeente. Er zijn namelijk gemeentelijke subsidieregelingen voor de aanschaf van zonnepanelen beschikbaar. Vraag dit dus even bij uw gemeente na over er nog geld over is van dit subsidie potje.

Subsidie op zonnepanelen in 2015 terugvragen
Als je in 2015 graag subsidie op de aanschaf van zonnepanelen wilt ontvangen dan dien je hiervoor contact op te nemen met de gemeente waar je woont. Je kunt hier informeren of ze een speciale regeling hebben voor de aanschaf van zonnepanelen. Veel gemeentes hebben een subsidieregeling voor zonnepanelen. Verder maken een aantal provincies hier ook gebruik van. Door subsidie bij je gemeente aan te vragen, maak je alsnog kans om een deel van de aanschaf terug te krijgen.

Zonnepanelen zijn kostenbesparend
Ook als de Rijksoverheid in 2015 geen subsidie op zonnepanelen meer geeft, is het zeker de moeite waard om deze aan te schaffen. Het is even een kostenpost, maar in de toekomst levert het je alleen maar geld op. Zonnepanelen zijn kostenbesparend. Zo leveren ze je goedkopere stroom en energie. Dit is natuurlijk erg fijn. Een ander groot pluspunt van zonnepanelen is, dat ze duurzaam zijn. Met weinig inspanning, werk je dus ook nog eens mee aan schoner milieu.

Vergelijk zonnepanelen offertes bij leveranciers in uw regio
Via dit onderstaande formulier kunt u eenvoudig verschillende zonnepanelen offertes vergelijken van leveranciers bij u in de omgeving. De leveranciers maken deze offertes vrijblijvend op. Zo weet u direct wat de kosten van uw zonnepanelen installatie zal zijn. In de meeste gevallen komen ze bij u langs om de specifieke situatie te bekijken. Zodat u de meest geschikte en professionele installatie geadviseerd krijgt.

Vul hieronder uw gegevens in en ontvang uw offertes voor Zonnepanelen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

CAPTCHA afbeelding

*

Scroll To Top