zondag , 17 januari 2021
Gratis en vrijblijvend

Wist u dat vandaag (2 Juli) de 15% subsidie regeling op zonnepanelen is ingegaan?

Vanaf vandaag kan er gebruik gemaakt worden van de 15% subsidie regeling op zonnepanelen. De overheid heeft een kleine €22 miljoen euro voor 2012 beschikbaar gesteld voor de subsidie op zonnepanelen. Zie hier het voorgaande bericht over de 15% subsidie regeling zonnepanelen.

Ik zal jullie nog wat extra randvoorwaarden meegeven waar je rekening mee moet houden om in aanmerking te kunnen komen voor de 15% subsidie regeling.

  • Uw zonnepanelen installatie dient tenminste 600 Wattpiek te zijn
  • De regeling is alleen geldig voor particulieren  die hun eigen energiebehoefte willen voorzien
  • De subsidie kan worden aangevraagd via het elektronisch loket (agentschapNL) met een digiD met een digitale versie van de aankoop op of na 2 Juli 2012
  • Per installatie wordt er maximaal 650 euro gesubsidieerd. Zo’n installatie van tenminste 600 Wattpiek levert gemiddeld gezien zo’n 3,5 kilowatt op. Gemiddeld gezien zou dit genoeg moeten zijn voor een huishouden
  • De installatie moet binnen 6 maanden geïnstalleerd zijn
  • Natuurlijk kan er per adres maar één keer subsidie worden aangevraagd

Door een storing op de website van agentschap NL voor het aanvragen van de subsidie, is het nu tijdelijk mogelijk om de zonnepanelen subsidie via een formulier aan te vragen. Let erop dat u deze ondertekend opstuurt, samen met de koopovereenkomst. Dit kan per e-mail en post. Kijk hier eens om verschillende leveranciers zonnepanelen offertes op te laten maken. Zo kunt u nog behoorlijk wat geld en tijd besparen.

Binnenkort is er een calculator te vinden op mijn blog waarmee je eenvoudig de terugverdientijd van zonnepanelen kunt bereken. Ik probeer hier de 15% subsidie in mee te reken. Hier later meer over.

Ik ben erg benieuwd of u zonnepanelen gaat aanschaffen vanwege de nieuwe subsidie regeling? Mocht u tot aanschaf overgaan zou ik je adviseren meerdere offertes met elkaar te vergelijken. Je kunt op mijn website gratis en vrijblijvend offertes vergelijken van professionele zonnepanelen installateurs bij jou in de buurt.

Vul hieronder uw gegevens in en ontvang uw offertes voor Zonnepanelen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

CAPTCHA afbeelding

*

Scroll To Top