zondag , 17 januari 2021
Gratis en vrijblijvend

Category Archives: Subsidie zonnepanelen

Zonnepanelen subsidie 2015

Op dit moment is er nog niks bekend over de eventuele zonnepanelen subsidie voor 2015. Zoals u wellicht wel weet gaf de Rijksoverheid in 2012 en 2013 subsidie op de aanschaf van zonnepanelen. Al geruime tijd zijn deze potjes leeg. Op dit moment is het dus nog niet duidelijk of er in 2015 subsidie beschikbaar gaat komen. Subsidie zonnepanelen gemeentelijk ... Read More »

Subsidie op zonnepanelen voor 2013 volledig aangevraagd

Het subsidie budget voor 2012 en 2013 is helaas inmiddels volledig aangevraagd. Het Agentschap NL schrijft dat het geen zin meer heeft om een subsidie aanvraag in te dienen. Er komt voor 2013 geen extra budget meer beschikbaar. Mocht het zijn dat u vrij recent nog subsidie heeft aangevraagd dan heeft het geen zin meer om een aanvraag voor subsidie ... Read More »

Subsidie voor zonnepanelen 2013

In 2013 is er weer 30 miljoen euro ter beschikking gesteld voor de subsidiepot van zonnepanelen. Als u gebruik wilt maken van de subsidie op zonnepanelen kunt u uw aanvraag digitaal indienen bij AgentschapNL via het online loket. De subsidie pot van 2012 is wegens een groot succes volledig op gegaan. De subsidie op zonnepanelen is ingevoerd op 2 Juli ... Read More »

Subsidie budget zonnepanelen 2012 volledig aangevraagd!

Op de website van Agentschapnl is bekend gemaakt dat het budget van € 21.550.000,- van 2012 volledig is aangevraagd. Mocht u dit jaar nog zonnepanelen aanschaffen kunt u gebruik maken van het zonnepanelen subsidie budget van 2013. Via deze pagina heeft u snel overzichtelijk wat de kosten zonnepanelen installatie zullen zijn. Hieronder leest u het originele bericht van Agentschapnl: “Het ministerie van ... Read More »

Wist u dat vandaag (2 Juli) de 15% subsidie regeling op zonnepanelen is ingegaan?

Vanaf vandaag kan er gebruik gemaakt worden van de 15% subsidie regeling op zonnepanelen. De overheid heeft een kleine €22 miljoen euro voor 2012 beschikbaar gesteld voor de subsidie op zonnepanelen. Zie hier het voorgaande bericht over de 15% subsidie regeling zonnepanelen. Ik zal jullie nog wat extra randvoorwaarden meegeven waar je rekening mee moet houden om in aanmerking te ... Read More »

Wist u dat er een 15% subsidie regeling voor zonnepanelen komt?

Vanaf 2 Juli aanstaande kunt u 15% subsidie krijgen op zonnepanelen De particulieren die zonnepanelen aanschaffen om hun eigen energiebehoefte te voorzien, krijgen vanaf 2 Julie aanstaande 15% van het aankoopbedrag terug. Dit bericht is afkomstig van Minister Verhagen van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie (EL&I). Voor u als consument is zo’n dergelijke subsidie regeling op de aanschaf van zonnepanelen ... Read More »

Scroll To Top